Pysslar...

Med sin alldeles egna dator....


Iaktagande!

...tittar på något som verkar lite skoj....




NPA helg!

Kalle gillade Joel, upphovsmann och kursledare till NPA - Non Personal Awareness....inga problem att prata med honom, fast att Joel bara pratade engelska!


Marisa, Paula & Alex!!!

Som vi har saknat dessa tre...fyra med pappa Henke som jobbar, de har haft semester och självklart varit i Spanien. Lilla Alex är inte så liten längre, kan säkert gå snart ;)) Nä nästa gång får de faktiskt inte vara borta så länge....fast det är ju härligt att träffas efter så lång tid!!!


Paula & Kalle

Så här glada blev Kalle och Paula när de äntligen fick träffas igen efter 2,5 månad, Paula har varit i Spanien väääääääääääääääääldigt länge!!!








En dag i Björnparken!!!

Vi hade en underbar dag med mormor på Björnparken. Vi fick se alla djur på nära håll.varg, lodjur, isbjörn, leopard, björn och tiger..händer inte allt för ofta, men vi var nog där i rätt tid, inte för varmt och inte för kallt ;)) Tyvärr så tog batteriet slut i kameran, jag fotade med mobilen, men vet inte hur jag får de bilderna hit.......










Älskade mormor..

Mormor på besök....innan vi for till Orsa. Vi stannade en och en halv vecka i Orsa....men de känns som om det var en långhelg...vart tar tiden vägen ;))

Men innan vi åkte så hanns det med mycket lek med mormor...

Tillbaka...

...till Orsa...och så glömde jag mockajängen som för in bilderna från kameran in i datorn...tur att Kajsa hade sin kamera och mockajäng med sig så att ni fick lite bilder ialla fall ;)).....


Här finns det grejer....

Kalle is in the house.......här har han ockuperat köket....!!




Kantareller...

Våra fantastiska grannar Anna-Lena och Leif kom och levererade en påse med kantareller...mmmmmm vad gott. Här rensas det för fullt...




Niclas och Kajsa och Kalle....

..och mys på gården!!!






Kajsas hund Selda, endast 7 månader..lite för busig för Kalle ;))

Ännu en favorit!

Jippi för Kajsa, Niclas tjej, för hon är världsroligast att vara med tycker Kalle!!!








Mora....

.....i Hockey och Orsa i Släkten!!!!


Står stadigt..

..undrar om pappa blir stolt över mina fina stora fötter och skor nu.....kanske går i hans "fotspår"...!!!


Sötast...




KÄRLEK!!!






Kusinerna!

Vilken fantastisk helg vi har haft i Orsa, kusin Niclas kom hem med sin tjej Kajsa.....så i helgen har jag bara varit accepterad vid sängläggning......!!!

















...SNÄLLA KUSIN...FLYTTA TILL SOLNA!!!!

RSS 2.0