Dagiskompisen och grannen..

Viktor följde med oss hem en dag efter dagis....roligt hade de grabbarna och rockad gjorde de...och Viktor visade ett nytt sätt att spela gitarr på ;))




Kasper...

...följde ju med Kalle hem från dagis en helg....och här skriver vi och berättar om vad vi gjorde den helgen!!!






På vår gata i stan...

....där bor vi...jag och Kalle....och där har vi gjort det mysigt så att vi trivs, och nu är ni välkomna ín på en liten titt hos oss....Välkomna!



















































Tack för titten ;))

Min älskade prins!


Oj vad tiden går fort, jag hinner inte ens med att blogga, i allt jag själv håller på med...företagande, mammande, utvecklande..ja ni vet livet....underbara älskade Kalle som bara växer och är så klok så jag egentligen undrar vems unge han är ;)) och vissa saker kan jag inte ens skriva här för att det kanske inte passar sig.....:D

I alla fall så är han lyckan i mitt liv, det känns nästan så att jag ibland inte kan bli arg på honom..fast jag borde...vet inte om jag ens kan förklara....!

I helgen så är han med sin faster och sina älskade kusiner Evelin och Elise, jag ska träffa dem en sväng i morron, faster Anna var lite skeptisk mot det..hon har varit med förr när Kalle har träffat mig..då har det bara varit MAMMA, men som sagt han har blivit större...till och med pappsen har sagt - Hallå det är en stor kille nu....!!! Så i morron blir det en snabb date med härliga föredetta släkten...som jag fortfarande känner mig släkt med ;))


Vi har en härlig söndag, Kalle ska överraska mig med en presentmålning...


...sötaste killen som finns...


..kolla vilken fin teckning Kalle gjort till mig...och alla kan väl se att det är en robot...

Den här fina teckningen ritade Kalle till mig i present, eftersom jag fyllde år i måndags ;))
Han ville såååå gärna vara med på min fest som jag hade, men jag förökte förklara för honom att det var bara en tjejfest...utan fiskdamm, men sa Kalle - Det kommer väl bli godis i alla fall? Jag- Nej..inge godis!...men sa Kalle - Det blir väl i alla fall glass?? Jag-Nej..inge glass!! Kalle - Men...!!! (Uttrycket han förmedlade var...Då vill inte jag komma ;)))
Men han och pappsen kom (innan gästerna) med en jätte fin blomma och så fick de smaka på maten jag gjort och självklart så fick Kalle vara den första att skära i tårtan...vad annars!!!

Trolleri..

...Kalle fixar i sin trollerilåda....sen ska han finta mamma!!!




Stans sötaste trollkille!


Kasper sover över...

I helgen så följde nallebjörnen Kasper med Kalle hem...Kasper får följa med alla barnen på dagis...och nu så var det då Kalles tur att få ta med honom hem. Sen berättar vi i en bok vad vi har gjort och så skrev vi ut denna bilden och klistrade in. Här så har Kalle och Kasper lördagsmys, äter chashew- och pistagenötter (Kalles val av lördagsgodis ;)) och så tittar de på Pippi Långstrump. Kasper blev väldigt god vän med tiger...


Lagar glass!

....Kalle och Johanna kom på att de ska göra glass!


...ååå nej...jag har ju precis tvättat händerna!!!


...då ska vi se....bunke....sen da??


...just det, en sån här kan vara bra....undrar vad det är för något!!!


...du får gärna vara med Johanna, jag ska visa dig hur man gör!!!


...kommer att bli super det här!!! Bara du gör som jag säger ;))

Minnen!

Påminner mig om en liten tjej (som inte är så liten utan snart levt halva livet ;))....
bara det att Kalle sitter och fixar och målar i högst 20 min, den lilla tjejen kunde sitta i timmar!!!






Flåt, flåt...

...jag har inte bloggat på sååååååååå länge, men jag försöker göra lite andra saker, typ göra klart kursdelarna som jag har varannan vecka i Västerås och Uppsala...och i morron är det dax igen, och jag är inte klar ;))
Så önska mig lycka till....men jag har hört att man blir aldrig riktigt klar, så jag känner mig nöjd ändå!

I alla fall så har vi firat påsk i Orsa och det var gott och trevligt som vanligt, jag passade även på att jobba när jag var där, känns skönt att kunna ta jobbet med sig vart man än kommer, ska boka in mig på mer jobb där uppe framöver....!

Nu är Kalle med pappsen och jag ska strax krypa till kojs, kommer att sakna min lilla älskling som jag sovit med så många nätter i sträck, goaste lilla plutten att vakna bredvid, pussar och gos.

Men som sagt, jag har massssssssssssssssor av bilder att lägga in här, och jag ska försöka göra mitt bästa.

Puss och kram

Påsk i Orsa..

....det har vi firat, vi blev kvar i 1,5 vecka, så jag passade även på att jobba när jag var där!


Kalle och moster..





...en av Kalles favoritplatser...




...fått låna Johannas telefon....


...gos med bästa Johanna!

RSS 2.0